Aktuellt

Aktuellt på Motordepån

2 weeks ago

Motordepån

... Läs merSe mindre

3 weeks ago

Motordepån

2020 väntar runt hörnet, därmed även ett nytt decennium! Vi hoppas att du har fina stunder och minnen att se tillbaka på från årtiondet som gått och att du ser fram emot året som kommer.

Gott nytt år önskar Motordepån!
... Läs merSe mindre

2020 väntar runt hörnet, därmed även ett nytt decennium! Vi hoppas att du har fina stunder och minnen att se tillbaka på från årtiondet som gått och att du ser fram emot året som kommer.Gott nytt år önskar Motordepån!

 

Kommentera på Facebook

Samma tebax ❤️🍾🥂🌹😎❤️

4 weeks ago

Motordepån

Visste du att det inte bara är däckmönstret som skiljer vinterdäck från sommardäck? 🤔För att vinterdäck ska fungera optimalt har de också en helt annan gummiblandning, som ger ett bra grepp om vägen när det fryser på. Sommardäck förlorar sin flexibilitet redan vid +7C°. God fortsättning och kör försiktigt - för säkerhets skull, önskar vi från Continental Däck Sverige 🚗🌨🧡 Vill du läsa mer om hur du kan gör din körupplevelse under resan till någonting alldelses extra, klicka här: https://www.xn--continental-dck-dlb.se/personbil/allt-om-daeck/koersituationer/semesterresa ... Läs merSe mindre

4 weeks ago

Motordepån

Nu är den stora dagen här, julafton! Vi på Motordepån vill därför önska alla våra kunder, samarbetspartners och anställda en riktigt god jul!

Vi hoppas att din dag fylls med god mat, diverse julklappsspel och härliga stunder att minnas tillsammans med familj, släkt och vänner!
... Läs merSe mindre

Nu är den stora dagen här, julafton! Vi på Motordepån vill därför önska alla våra kunder, samarbetspartners och anställda en riktigt god jul!Vi hoppas att din dag fylls med god mat, diverse julklappsspel och härliga stunder att minnas tillsammans med familj, släkt och vänner!

 

Kommentera på Facebook

Önskar samma tebax 🥰🍾🎄🍷🍾🎄❤️

4 weeks ago

Motordepån

God Jul & Gott Nytt År!

Vi har öppet till kl 14 idag 23 december, vi tar sedan julledigt några dagar och öppnar igen den 2 januari.
... Läs merSe mindre

God Jul & Gott Nytt År!Vi har öppet till kl 14 idag 23 december, vi tar sedan julledigt några dagar och öppnar igen den 2 januari.

 

Kommentera på Facebook

🎄God-Jul till er ⛄️

Ladda fler inlägg

Öppettider

 • Bilverkstad

  Öppettider
  Mån-Tors: 07:30 – 17:00
  Fre: 07.30 – 16.00

 • Däckverkstad / Biluthyrning

  Öppettider
  Mån-Tors: 08:00 – 17:00
  Fre: 08:00 – 16.00


Offertförfrågan

Skicka oss gärna en offertförfrågan så återkommer vi så fort vi kan.

Kontaktuppgifter

 • Telefon

  08-760 00 31

 • Mail

  motordepan@motordepan.se

 • Besöksadress

  Veddestavägen 23, Barkarby, 175 62 Järfälla

Leverantörer och samarbetspartners till Motordepån i Järfälla