Aktuellt

Aktuellt på Motordepån

4 days ago

Motordepån

Fredagar är alltid värt att fira, men just den här fredagen är det många svenskar som väljer att fira lite mer än vanligt. Dagens datum innebär nämligen alla ♥️-dag, då många tar tillfället i akt att uppskatta sina nära och kära lite extra.

Oavsett om eller hur du firar vill vi på Motordepån passa på att skicka lite kärlek till alla våra kunder och medarbetare och önska en glad alla hjärtans dag!
... Läs merSe mindre

Fredagar är alltid värt att fira, men just den här fredagen är det många svenskar som väljer att fira lite mer än vanligt. Dagens datum innebär nämligen alla ♥️-dag, då många tar tillfället i akt att uppskatta sina nära och kära lite extra.Oavsett om eller hur du firar vill vi på Motordepån passa på att skicka lite kärlek till alla våra kunder och medarbetare och önska en glad alla hjärtans dag!

5 days ago

Motordepån

Nu är lagret på fyllt med grymma tvätt produkter från @tershine samt även fått in Relive i 1 liters #renbil #motordepån #tershine #gloss #relive @ Motordepån ... Läs merSe mindre

Nu är lagret på fyllt med grymma tvätt produkter från @tershine samt även fått in Relive i 1 liters #renbil #motordepån #tershine #gloss #relive @ MotordepånImage attachment

2 weeks ago

Motordepån

Om man anstränger sig riktigt ordentligt kan man nu stundtals känna våren i luften, och vem vill inte fira det med en ren och fin bil?

Hos oss hittar du alltid ett välfyllt sortiment av kvalitetsprodukter från Tershine och KubeBond - Nano Ceramic Coating, allt du behöver för en skinande ren bil. Välkommen in!
... Läs merSe mindre

Om man anstränger sig riktigt ordentligt kan man nu stundtals känna våren i luften, och vem vill inte fira det med en ren och fin bil?Hos oss hittar du alltid ett välfyllt sortiment av kvalitetsprodukter från Tershine och KubeBond - Nano Ceramic Coating, allt du behöver för en skinande ren bil. Välkommen in!

1 month ago

Motordepån

... Läs merSe mindre

2 months ago

Motordepån

2020 väntar runt hörnet, därmed även ett nytt decennium! Vi hoppas att du har fina stunder och minnen att se tillbaka på från årtiondet som gått och att du ser fram emot året som kommer.

Gott nytt år önskar Motordepån!
... Läs merSe mindre

2020 väntar runt hörnet, därmed även ett nytt decennium! Vi hoppas att du har fina stunder och minnen att se tillbaka på från årtiondet som gått och att du ser fram emot året som kommer.Gott nytt år önskar Motordepån!

 

Kommentera på Facebook

Samma tebax ❤️🍾🥂🌹😎❤️

Ladda fler inlägg

Öppettider

 • Bilverkstad

  Öppettider
  Mån-Tors: 07:30 – 17:00
  Fre: 07.30 – 16.00

 • Däckverkstad / Biluthyrning

  Öppettider
  Mån-Tors: 08:00 – 17:00
  Fre: 08:00 – 16.00


Offertförfrågan

Skicka oss gärna en offertförfrågan så återkommer vi så fort vi kan.

Kontaktuppgifter

 • Telefon

  08-760 00 31

 • Mail

  motordepan@motordepan.se

 • Besöksadress

  Veddestavägen 23, Barkarby, 175 62 Järfälla

Leverantörer och samarbetspartners till Motordepån i Järfälla