Motordepån är en bilverkstad i Järfälla

Bilverkstad i Järfälla

Motordepån bilverkstad i Järfälla är en MRF-ansluten allbilverkstad. MRF (Motorbranschens Riksförbund) är en branschorganisation för seriösa och professionella verkstäder. Vårt medlemskap i organisationen är en garanti för dig som kund. Det innebär att vi erbjuder bästa möjliga service och högsta kvalitet.

Vi arbetar med den senaste tekniken och utrustningen inom bland annat felsökning, diagnostik och hjulinställning. Vi utför service, reparationer och hjulinställningar på alla personbilar, husbilar och lätta lastbilar. Motordepån är din kompletta bilverkstad.

Bilverkstad med kvalitetssäkrade reservdelar & fortsatt garanti

Vi på Motordepån i Järfälla är en bilverkstad med all vad det innebär. Du kan vara säker på att din bil är i goda händer och att alla arbeten utförs enligt bilens service- eller reparationanvisning.

Anslutna till MECA

Vår bilverkstad är sedan 2005 anslutna till Meca Car Service. Att vi är anslutna till MECA innebär att vi bara arbetar med kvalitetssäkrade reservdelar i vår bilverkstad och kan på det sättet erbjuda ett prisvärt alternativ till en märkesverkstad. Skulle din bil omfattas av garantier fortsätter dessa givetvis att gälla.

Motordepån är en bilverkstad med gott rykte i Stockholm med omnejd och har nöjda kunder i hela regionen. Även att vår verkstad har sin bas i Järfälla, kommer kunder även långväga till oss för service, däckbyten och reparationer.

Vi erbjuder delbetalning i samarbete med Santander Consumer Bank. Klicka på knappen för mer information och ansökan.

Öppettider

 • Bilverkstad

  Öppettider
  Mån-Tors: 07:30 – 16:00

  Fre: 07:30 – 16:00

 • Däckverkstad / Biluthyrning

  Öppettider
  Mån-Tors: 08:00 – 16:00

  Fre: 08:00 – 16:00


Offertförfrågan

Skicka oss gärna en offertförfrågan så återkommer vi så fort vi kan.

Köp däck

Köp dina däck i vår webbshop

Kontaktuppgifter

Delbetalning

Vi erbjuder delbetalning i samarbete med Santander Consumer Bank.
sant_consumer-bank_positivo_RGB

Leverantörer och samarbetspartners till Motordepån i Järfälla