Motordepån är en bilverkstad i Järfälla

Bilverkstad i Järfälla

Motordepån bilverkstad i Järfälla är en MRF-ansluten allbilverkstad. MRF (Motorbranschens Riksförbund) är en branschorganisation för seriösa och professionella verkstäder. Vårt medlemskap i organisationen är en garanti för dig som kund. Det innebär att vi erbjuder bästa möjliga service och högsta kvalitet.

Vi arbetar med den senaste tekniken och utrustningen inom bland annat felsökning, diagnostik och hjulinställning. Vi utför service, reparationer och hjulinställningar på alla personbilar, husbilar och lätta lastbilar. Motordepån är din kompletta bilverkstad.

Bilverkstad med kvalitetssäkrade reservdelar & fortsatt garanti

Vi på Motordepån i Järfälla är en bilverkstad med all vad det innebär. Du kan vara säker på att din bil är i goda händer och att alla arbeten utförs enligt bilens service- eller reparationanvisning.

Anslutna till MECA

Vår bilverkstad är sedan 2005 anslutna till Meca Car Service. Att vi är anslutna till MECA innebär att vi bara arbetar med kvalitetssäkrade reservdelar i vår bilverkstad och kan på det sättet erbjuda ett prisvärt alternativ till en märkesverkstad. Skulle din bil omfattas av garantier fortsätter dessa givetvis att gälla.

Motordepån är en bilverkstad med gott rykte i Stockholm med omnejd och har nöjda kunder i hela regionen. Även att vår verkstad har sin bas i Järfälla, kommer kunder även långväga till oss för service, däckbyten och reparationer.

Service och reparationer av AC-system

Precis som en bils motor behöver också ett AC-system service för att fungera effektivt och utan problem. Ett väl fungerande AC-system är smidigt att använda och ökar både komfort och säkerhet. Vi är certifierade och utbildade för att kunna serva AC på bästa sätt. Till oss är du välkommen oavsett om du vill serva eller reparera din AC eller bara göra en kontroll i samband med en vanlig bilservice.

Motoroptimering för bättre prestanda och körbarhet

Genom att optimera programvaran som styr motorn kan vi ställa om motorn till sin maximala prestanda. Att justera förhållandet mellan luftflöde och bränsleinsprutning leder oftast till en betydande ökning av motorns effekt och inte minst vridmomentet.

Men detta är endast en del av fördelarna med en optimering. Ett väl avvägt förhållande sänker i de flesta fall motorns bränsleförbrukning och CO2-utsläpp vilket är nog så viktigt med dagens miljöfokus.

Vi erbjuder delbetalning i samarbete med Santander Consumer Bank. Klicka på knappen för mer information och ansökan.

Öppettider

 • Bilverkstad

  Öppettider
  Mån-Tors: 07:30 – 17:00

  Fre: 07:30 – 16:00

 • Däckverkstad / Biluthyrning

  Öppettider
  Mån-Tors: 08:00 – 17:00

  Fre: 08:00 – 16:00


Offertförfrågan

Skicka oss gärna en offertförfrågan så återkommer vi så fort vi kan.

Köp däck

Köp dina däck i vår webbshop

Kontaktuppgifter

Delbetalning

Vi erbjuder delbetalning i samarbete med Santander Consumer Bank.
sant_consumer-bank_positivo_RGB

Leverantörer och samarbetspartners till Motordepån i Järfälla