Biluthyrning

Biluthyrning & Hyrbil Järfälla

Behöver du en hyrbil i Järfälla? Vi hjälper dig med biluthyrning i Järfälla.

Motordepån är franchisetagare till MABI Hyrbilar. Vi har hyrbilar i flera storlekar och prisklasser. MABI finns på ca 100 platser runt om i Sverige. Oavsett om det gäller bilbehov under en längre period eller en kortare tid. Klicka knappen nedan för att läsa mer om vilka bilmodeller och storlekar som finns tillgängliga. Det finns flera olika fördelar med att hyra bil via MABI & Motordepån. MABI är bland annat miljöcertifierade enligt Svensk Miljöbas vilket innebär att de jobbar på ett miljöeffektivt vis. Deras långa erfarenhet av att förse kunder med hyrbilar är en garanti för att du ska bli nöjd som kund. MABI har hjälpt människor att hyra bilar sedan 1989. MABI erbjuder även transportbilar i olika storlekar, allt utifrån dina behov.

Hyrbil & biluthyrning – Att tänka på

Tänk på att boka din hyrbil i Järfälla i god tid. På så vis säkerställer du att du får just den bilmodell du önskar. Genom att vara ute i god tid kommer du ofta undan billigare. Tänk även på att hyra en bil i rätt storlek utifrån dina behov. Hyr du större bil än vad du behöver så kan du få betala mer än nödvändigt.

Är du osäker på vilken storlek du behöver på bilen? Eller har du några frågor eller funderingar kring att hyra bil? Tveka inte att kontakta eller besöka oss. Välkommen till Motordepåns biluthyrning.

Kontakta Motordepåns biluthyrning i Järfälla

Om du är intresserad av att hyra bil hos oss vänligen kontakta oss på telefonnummer 08–760 00 31.

Audi hyrbil - biluthyrning i Järfälla

Öppettider

 • Bilverkstad

  Öppettider
  Mån-Tors: 07:30 – 16:00

  Fre: 07:30 – 16:00

 • Däckverkstad / Biluthyrning

  Öppettider
  Mån-Tors: 08:00 – 16:00

  Fre: 08:00 – 16:00


Offertförfrågan

Skicka oss gärna en offertförfrågan så återkommer vi så fort vi kan.

Köp däck

Köp dina däck i vår webbshop

Kontaktuppgifter

Leverantörer och samarbetspartners till Motordepån i Järfälla