Tershine (1)

Tershine bilvårdsprodukter i Järfälla

Tershines fokus ligger på att vem som helst ska kunna köpa deras produkter utan förkunskap och få ett resultat i världsklass på minimal tid.

Purify - Shampoo

Purify – Shampoo

198 kr

Purify från Tershine är ett högeffektivt schampo speciellt formulerad för att lyfta smuts och partiklar från lacken i ett drag. Minimerar uppkomsten av tvättrepor eller skador på befintligt lackskydd och lämnar en högblank yta efter sig.

Purify S - Shampoo

Purify S – Shampoo

298 kr

Purify S från Tershine är ett högeffektivt så kallat keramiskt schampo. Det har samma fina egen­skaper som det vanliga Purify-shampoot, men tack vare sitt innehåll hjälper den även till att boosta redan befintligt skydd (förslagsvis Magnify eller Refract) till nya nivåer.

Refract - Ceramic Quick Coat

Refract – Ceramic Quick Coat  

298 kr

Refract är en keramisk quick coat. Tack vare sin innovativa sammansättning ger den ett långvarigt skydd, avrinning och otrolig glans, trots sin enkla applicerings­metod.

Relive - Wheel Cleaner - Iron Fallout

Relive – Wheel Cleaner / Iron Fallout

198 kr

Relive är en nästan overkligt effektiv fälg- och lack-rengöring. Den reagerar på metaller från bromsdamm samt flygrost och löser upp dessa inom några minuter. Produkten är pH–neutral och syrafri vilket gör att den inte är skadlig för lackerade ytor.

APC - All Purpose Cleaner

APC – All Purpose Cleaner

179 kr

APC är ett effektivt allrengöringsmedel som primärt är tänkt att användas på insidan av fordonet. Lämpar sig mycket väl för exempelvis textil, skinn, plast, gummi med mera. Rengör i ett drag och lämnar ingen jobbig hinna efter sig. Kan med fördel användas på däcksidor, motorrum, plastlister med mera.

Apex - Quick Detailer

Apex – Quick Wash / Detailer

198 kr

Apex är en Quick Detailer speciellt framtagen att användas om inte tvättmöjligheter finns, exempelvis vid bankörning, rally, bilträffar etc. Tack vare sin unika sammansättning lyfter den smuts och partiklar från lacken och efterlämnar ett skyddande vaxlager.

Vision - Glass Cleaner

Vision – Glass Cleaner

159 kr

Vision är en glasputs som inte lämnar något kladd efter sig och motverkar uppkomsten av imma på insidan av rutorna. Används på alla glasytor, lämnar en kladdfri och glän­sande yta. Kan med fördel användas på både in och utsida samt lämpar sig mycket väl för alla typer av lcd/oled-skärmar inuti fordonet.

Magnify - Ceramic Wax

Magnify – Ceramic Wax

30 ml – 498 kr | 100 ml 1398 kr

Magnify är ett högpresterande så kallat keramiskt vax från Tershine som ger en otrolig glans och avrinning. Produkten kan läggas i flera lager och har en imponerande lång hållbarhet. Kan även kombineras med befintligt lackskydd.

Drying Towel Tershine

Drying Towel

50×55 – 139 kr | 75×90 – 198 kr

Drying Towel från Tershine, en torkduk av mycket hög kvalitet. Lämnar inga streaks eller vatten efter användning. Den större modellen behövs inte vridas ur på en hel bil. Torkduken kommer i två varianter, 75×90 eller 50×55 cm. Produkten tvättas i 40 eller 60 grader utan mjukmedel. Rekommenderas att användas med APC som tvättmedel.