Motordepån är en bilverkstad i Järfälla

Bilverkstad i Järfälla

Motordepån bilverkstad i Järfälla är en MRF-ansluten allbilverkstad. MRF (Motorbranschens Riksförbund) är en branschorganisation för seriösa och professionella verkstäder. Vårt medlemskap i organisationen är en garanti för dig som kund. Det innebär att vi erbjuder bästa möjliga service och högsta kvalitet.

Vi arbetar med den senaste tekniken och utrustningen inom bland annat felsökning, diagnostik och hjulinställning. Vi utför service, reparationer och hjulinställningar på alla personbilar, husbilar och lätta lastbilar. Motordepån är din kompletta bilverkstad.

Bilverkstad med kvalitetssäkrade reservdelar & fortsatt garanti

När du lämnar in din bil till oss på Motordepåns bilverkstad i Järfälla kan du vara säker på att alla arbeten utförs enligt bilens service- eller reparationsanvisning.  Sedan 2005 är Motordepån anslutna till Meca Car Service. En MECA-verkstad arbetar med kvalitetssäkrade reservdelar och är ett prisvärt alternativ till en märkesverkstad. Om din bil omfattas av garantier fortsätter även dessa att gälla.

Service och reparationer av AC-system

Precis som en bils motor behöver också ett AC-system service för att fungera effektivt och utan problem. Ett väl fungerande AC-system är smidigt att använda och ökar både komfort och säkerhet. Vi är certifierade och utbildade för att kunna serva AC på bästa sätt. Till oss är du välkommen oavsett om du vill serva eller reparera din AC eller bara göra en kontroll i samband med en vanlig bilservice.

Motoroptimering för bättre prestanda och körbarhet

Genom att optimera programvaran som styr motorn kan vi ställa om motorn till sin maximala prestanda. Att justera förhållandet mellan luftflöde och bränsleinsprutning leder oftast till en betydande ökning av motorns effekt och inte minst vridmomentet.

Men detta är endast en del av fördelarna med en optimering. Ett väl avvägt förhållande sänker i de flesta fall motorns bränsleförbrukning och CO2-utsläpp vilket är nog så viktigt med dagens miljöfokus.

Vi erbjuder delbetalning i samarbete med Santander Consumer Bank. Klicka på knappen för mer information och ansökan.

Öppettider

 • Bilverkstad

  Öppettider
  Mån-tors: 07:30 – 17:00

  Fre: 07:30 – 16:00

 • Däckverkstad / Biluthyrning


Offertförfrågan

Skicka oss gärna en offertförfrågan så återkommer vi så fort vi kan.

Kontaktuppgifter

 • Telefon

  08-760 00 31

 • Mail

  motordepan@motordepan.se

 • Besöksadress

  Veddestavägen 23, Barkarby, 175 62 Järfälla

Delbetalning

Vi erbjuder delbetalning i samarbete med Santander Consumer Bank.
sant_consumer-bank_positivo_RGB

Leverantörer och samarbetspartners till Motordepån i Järfälla