kube-bond-lackbehandling-lackforsegling-1030x579

Lackbehandling, Lackförsegling Järfälla

Kube Bond

I vårt senaste utbud finner du lackförsegling från Kube Bond. Skydda lacken på din bil med en lackbehandling som är tre gånger så stark som vanligt klarlack. Kube Bonds lackförsegling har en hårdhet på 9H*, där endast diamanter är hårdare med en hårdhet av 10H.

Det handlar om din bils yttre skydd, lacken. KubeBond Diamond 9H keramiska glasbeläggning är den revolutionerande produkten som skapar ett överlägsen skyddsskikt för att hålla bilens ytor starka och glänsande, precis som en diamant. Allt som krävs är bara en engångsapplikation följt upp med minimalt underhåll.

Kube Bond Diamond 9H är en produkt av CHOOSE NanoTech som har lång erfarenhet inom beläggningar inom industriella halvledare. Det uppfyller kriterierna från industrins tester. Den innehåller en keramisk molekylär matrisstruktur som ger utmärkt motstånd mot repor och kemikalier.

Med lackbehandling av Kube Bond Diamond 9H får man ett hårt kubiskt keramikskikt. Vilket ger bästa skydd mot skadliga föroreningar och hårda kemikalier. Och din bil kommer att stanna ren under mycket längre tid! Undrar du mer om lackbehandling? Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Keramisk lackförsegling från Kube Bond

Med 9H keramisk beläggning får du en produkt som är revolutionerande och skapar överlägsna lager på ytor för att hålla dem starka och glänsande. Också känt som ”Flytande Keramik” så omvandlas 9H keramiska beläggningen från en transparent vätska till en transparent keramisk film när vi applicerar den på din bil. Den keramiska barriären tätar den underliggande ytan mot kontakt med olika väder och smuts och ger hydro- & oleofobiska egenskaper, repningsresistens, anti-fläckfunktionalitet och syra/alkalisk resistans.

Se till att skydda din bil idag. Boka tid och förläng livet på din bil nu.

*Du kan läsa mer om Mohs hårdhetsskala här.

Öppettider

  • Bilverkstad

    Öppettider
    Mån-tors: 07:30 – 17:00

    Fre: 07:30 – 16:00

  • Däckverkstad / Biluthyrning


Offertförfrågan

Skicka oss gärna en offertförfrågan så återkommer vi så fort vi kan.

Köp däck

Köp dina däck i vår webbshop

Kontaktuppgifter

Delbetalning

Vi erbjuder delbetalning i samarbete med Santander Consumer Bank.
sant_consumer-bank_positivo_RGB

Behåll nybilskänslan – Alltid lättrengörlig

Det är enkelt att se om ytan är behandlad genom vattenavrinningen. Avrinningen avslöjar hur lätt eller svårt vätska och smuts fäster. Alla typer av underlag kan behandlas med KubeBonds avancerade teknik och får då förbättrade avrinningsegenskaper. Få ett enklare och effektivare underhållsarbete med en lättrengörlig yta. Du sparar både tid och pengar.

Repa inte lacken, repa skyddet istället

Repskydd som heter duga. Den kemiska bindningen som sker mellan KubeBond och underlaget ger lång livslängd och är otroligt reptålig. Ytan får en extrem motståndskraft mot vatten, smuts, fett och fläckar med en hårdhet på 9H och kan rengöras om och om igen utan att tappa någon effekt. Om något skulle hända och bilen repas så är det skyddet som repas, inte lacken. Det är dessutom väldigt lätt att underhålla och förbättra din KubeBond-behandling så att den håller ännu längre.

Skydda inte bara utsidan, skydda insidan också

Man kan även tillämpa KubeBond på t.ex. textil, läder, vinyl och plastdetaljer. Hållbarheten beror då på vad ytorna blir exponerade för och hur de underhålls. Med KubeBonds interiöra skydd så stöter den behandlade ytan bort alla slags vätskor, varma som kalla. Bilens interiör kommer att se ny ut mycket längre då UV-skyddet i Future Coating bromsar åldringsprocessen. Få tillbaka lyster på dina matta ytor.

UV- och rostskydd

KubeBond ger extremt bra skydd mot UV-blekning och färgförändringar. Behandlingen kan ge upp till 10 år fullt skydd rätt applicerat. När luft och vatten isoleras i metall så uppkommer rost och oxidation. Med en behandlad yta av KubeBond så skyddas metallen mot korrosion utan att försämra de visuella egenskaperna.

Leverantörer och samarbetspartners till Motordepån i Järfälla